اختلال اوتیسم (ASD)

اختلال اوتیسم (ASD)

متأسفانه، شما نیز احتمالاً با این واقعیت روبرو شده اید که گزینه های درمانی زیادی برای این وضعیت موجود نیست. تحت تأثیر قرار گرفتن زندگی با اوتیسم بسیار چشمگیر است، و ممکن است شما قبلاً تمام گزینه های درمانی موجود را امتحان کرده باشید. شما تنها نیستید. نوروفیدبک یک درمان نوظهور برای اوتیسم است که به والدین امید تازه ای برای آینده فرزندشان می دهد.

 

 اوتیسم و الگوهای مغزی


اوتیسم و الگوهای مغزی

اوتیسم و الگوهای مغزی

 

بررسیهای نقشه مغزی (QEEG) بیش از یک الگوی مغزی مرتبط با اوتیسم را نشان داده است. برخی از افراد فعالیت تتای بیش از حد را، در درجه اول در مناطق خلفی راست نشان می دهند. این مناطق با بی توجهی، تکانشگری و بیش فعالی مرتبط می باشند. الگوی دیگر، برانگیختگی بیش از حد در مناطق خلفی است که با وسواس و متمرکز شدن بیش از حد همراه است. علاوه بر این، ممکن است توانایی مغز در برقراری ارتباط بین مناطق خاص نیز، در بعضی افراد کاهش یافته باشد.  از آنجا که الگوهای مختلفی در ارتباط با اوتیسم وجود دارد، داشتن یک ارزیابی اولیه که شامل یک نقشه مغزی (QEEG)  قبل از آموزش می باشد، ضروری است. به این ترتیب، شما خواهید دانست که کدام الگو مشهود است و در درمان، چه چیز هدف قرار خواهد گرفت.

 

چه انتظاری از نوروفیدبک می توانید داشته باشید؟

 

هنگام استفاده از نوروفیدبک برای درمان هرگونه اختلال طیف اوتیسم، ما قسمتهایی از مغز را که در مراحل اولیه رشد کودک توسعه می یابند هدف قرار می دهیم. این نوع آموزش بیشتر در نواحی خلفی مغز اتفاق می افتد و آشکار شدن اثرات قابل توجه آن، به زمان طولانی تری نیاز دارد. بازخوردهای معمولی که توسط مراجعان به گوش ما میرسد، شامل  بهبود اولیه در “توجه” فرد تحت درمان است و به دنبال آن، در عملکرد تحصیلی، مهارت های اجتماعی و گفتار پیشرفت حاصل می شود. ما همچنین می بینیم که در طول مدت درمان، رفتارهای اوتیسمی کاهش می یابد.

 

 

بعضی از مقالات و مطالعات انجام شده در مورد اثر درمانی نوروفیدبک بر مبتلایان به اتیسم:

 

The Treatment of Autism Spectrum Disorder With Auditory Neurofeedback: A Randomized Placebo Controlled Trial Using the Mente Autism Device. (2018) Carrick FR, Pagnacco G, Hankir A, et al. Front Neurol. 2018;9:537. Published 2018 Jul 5.

 

Neurofeedback for autistic spectrum disorder: a review of the literature. (2010) Coben R, Linden M, Myers TE. Appl Psychophysiol Biofeedback. 2010 Mar;35(1):83-105.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.