درمان افسردگی در نوجوانان دختر【4 راهکار】دکتر دهقانی!

درمان افسردگی در نوجوانان دختر بستگی به نوع و شدت علائم افسردگی دارد. ترکیبی از گفتار درمانی (روان درمانی) و دارو می تواند برای اکثر نوجوانان مبتلا به افسردگی بسیار موثر باشد. همچنین روش های درمانی جدید مانند نوروفیدبک نیز می تواند بسیار اثرگذار باشد.

اگر می خواهید این علائم را بدانید اینجا کلیک کنید 👈 علائم افسردگی در نوجوانان دختر

اگر نوجوان شما افسردگی شدید داشته باشد یا در خطر آسیب زدن به خود باشد، ممکن است نیاز به بستری در بیمارستان داشته باشد یا ممکن است نیاز به شرکت در یک برنامه درمانی سرپایی تا زمانی که علائم بهبود یابد، داشته باشد.

در اینجا نگاهی دقیق تر به گزینه های درمان افسردگی داریم.

درمان با استفاده از دارو

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) دو داروی فلوکستین (پروزاک) و اسیتالوپرام (لکساپرو) را برای افسردگی نوجوانان تایید کرده است. با پزشک نوجوان خود در مورد گزینه های دارویی و عوارض جانبی احتمالی، ارزیابی مزایا و خطرات صحبت کنید.

هشدار مهم FDA در مورد داروهای افسردگی نوجوانان دختر

اکثر داروهای ضد افسردگی به طور کلی بی خطر هستند، اما FDA همه داروهای ضد افسردگی را ملزم می کند که هشدار جعبه سیاه را داشته باشند، که سخت ترین هشدار برای نسخه ها است. اگرچه غیر معمول است، برخی از کودکان، نوجوانان و جوانان زیر 25 سال ممکن است در هنگام مصرف داروهای ضد افسردگی، به ویژه در چند هفته اول پس از شروع یا زمانی که دوز آن تغییر می کند، افکار یا رفتار خودکشی افزایش یابد.

هرکسی که داروی ضد افسردگی مصرف می کند باید از نظر بدتر شدن افسردگی یا رفتار غیرعادی، به ویژه هنگامی که برای اولین بار داروی جدید را شروع می کند یا با تغییر دوز، به دقت تحت نظر باشد. اگر نوجوان شما در حین مصرف داروی ضد افسردگی افکار خودکشی داشت، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید یا کمک اضطراری دریافت کنید.

برای اکثر نوجوانانی که به داروهای ضد افسردگی نیاز دارند، مزایای مصرف یک داروی ضد افسردگی بیشتر از هر خطری است. به خاطر داشته باشید که داروهای ضد افسردگی با بهبود خلق و خوی احتمال بیشتری دارد که خطر خودکشی را در دراز مدت کاهش دهند.

این نکته مهم را نیز در مورد داروی مناسب بیمار خود بخوانید!

هر کس متفاوت است، بنابراین یافتن دارو یا دوز مناسب برای نوجوان شما ممکن است به آزمون و خطا نیاز داشته باشد. این نیاز به صبر دارد، زیرا برخی از داروها به چندین هفته یا بیشتر نیاز دارند تا اثر کامل خود را داشته باشند و با تنظیم بدن، عوارض جانبی کاهش یابد. نوجوان خود را تشویق کنید که تسلیم نشود.

نکات مهم دیگر در مورد داروها که باید بدانید!

استفاده نوجوان خود از داروها را به دقت کنترل کنید. برای عملکرد صحیح، داروهای ضد افسردگی باید به طور مداوم در دوز تجویز شده مصرف شوند. از آنجایی که مصرف بیش از حد می تواند خطری برای نوجوانان مبتلا به افسردگی باشد، پزشک ممکن است در هر بار فقط مقادیر کمی از قرص ها را تجویز کند، یا توصیه کند که دارو را مصرف کنید تا نوجوان شما مقدار زیادی قرص را به یکباره در دسترس نداشته باشد. بستن تمام قرص ها در خانه یکی از اقداماتی است که خانواده ها می توانند برای کاهش خطر خودکشی انجام دهند.

اگر نوجوان شما عوارض جانبی آزاردهنده ای دارد، نباید بدون مشورت با پزشک، مصرف داروهای ضد افسردگی را قطع کند. برخی از داروهای ضد افسردگی می توانند علائم ترک را ایجاد کنند، مگر اینکه دوز به آرامی کاهش یابد – ترک ناگهانی ممکن است باعث بدتر شدن ناگهانی افسردگی شود.

اگر نوجوان دختر شما باردار یا شیرده هست، حتما این مطلب را بخوانید!

اگر نوجوان شما باردار یا شیرده است، برخی از داروهای ضد افسردگی ممکن است برای نوزاد متولد نشده یا شیرده خطرات بیشتری برای سلامتی داشته باشند. اگر نوجوان شما باردار شد یا قصد باردار شدن دارد، مطمئن شوید که نوجوان شما در مورد داروهای ضد افسردگی و مدیریت افسردگی در دوران بارداری با پزشک صحبت می کند.

روان درمانی، روشی دیگر که می توانید امتحان کنید.

روان درمانی که به آن مشاوره روانشناختی یا گفتار درمانی نیز می گویند، یک اصطلاح کلی برای درمان افسردگی با صحبت در مورد افسردگی و مسائل مربوط به آن با یک متخصص بهداشت روان است. انواع مختلف روان درمانی می تواند برای افسردگی موثر باشد، مانند درمان شناختی رفتاری یا درمان بین فردی.

روان درمانی ممکن است تک به تک، با اعضای خانواده یا به صورت گروهی انجام شود. از طریق جلسات منظم، نوجوان شما می تواند:

  • با علل افسردگی آشنا شوید
  • یاد بگیرید که چگونه رفتارها یا افکار ناسالم را شناسایی کرده و در آنها تغییرات ایجاد کنید
  • روابط و تجربیات را کاوش کنید
  • راه های بهتری برای مقابله و حل مشکلات پیدا کنید
  • اهداف واقع بینانه تعیین کنید
  • احساس شادی و کنترل را دوباره به دست آورید
  • به کاهش علائم افسردگی مانند ناامیدی و عصبانیت کمک کنید
  • خود را با یک بحران یا سایر مشکلات فعلی تنظیم کنید

نوروفیدبک، جدیدترین روش درمان افسردگی نوجوانان دختر

نوروفیدبک یکی از جدیدترین روش های درمان افسردگی می باشد. این روش کاملا بی خطر و بدون دارو بوده و هیچ عوارض جانبی برای بیمار ایجاد نمی کند.

اگر در مورد نوروفیدبک اطلاعات بیشتری می خواهید این مطلب را مطالعه کنید👈 نوروفیدبک چیست؟

بستری شدن در بیمارستان و سایر برنامه های درمانی

در برخی از نوجوانان، افسردگی به قدری شدید است که نیاز به بستری شدن در بیمارستان است، به خصوص اگر نوجوان شما در خطر آسیب رساندن به خود یا آسیب رساندن به شخص دیگری باشد. دریافت درمان روانپزشکی در بیمارستان می تواند به حفظ آرامش و امنیت نوجوان شما کمک کند تا زمانی که مهارت های مقابله ای را یاد گرفته و یک برنامه ایمنی ایجاد شود.

برنامه های درمانی روزانه نیز ممکن است کمک کننده باشد. این برنامه ها پشتیبانی و مشاوره مورد نیاز را در زمانی که نوجوان شما علائم افسردگی را تحت کنترل می گیرد، ارائه می دهد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.